Hrvatski radio

Radio Sljeme

Tijekom intervencije preminuo vatrogasac Davor Kovačić

25.07.2020.

07:52

Autor: Vesna Jurić Rukavina

FOTO:  Vatrogsana postrojba Zagreb FB

FOTO: Vatrogsana postrojba Zagreb FB

Foto: - / -

Davor Kovačić, član DVD-a Kustošija, preminuo je sinoć tijekom intervencije radi posljedica nevremena koje je zahvatilo Zagreb, izvijestila je vatrogasna postrojba Zagreb na svom Facebooku. Vatrogascu je pozlilo, unatoč intervenciji Hitne medicinske službe nažalost nije bilo pomoći.


"Ima neka moć u dobrim ljudima, oni su jaki i poslije smrti. Događa se da i dalje žive, po svojim djelima i riječima, a najviše po dobroti srca.”

Veliko hvala Davoru Kovačiću, članu DVD Kustošija koji nas je napustio u 53. godini života dok je svojom nesebičnošću i hrabrošću čuvao naš voljeni Grad! Sa sinoćnje intervencije radi posljedica nevremena koje je zahvatilo Zagreb Davor se nije vratio svojoj obitelji kojoj u ime JVP Zagreb, cijelog Grada Zagreba i svih naših službi izražavamo najiskreniju sućut kao i cijelom DVD-u Kustošija radi izgubljenog člana. Pomažući pri ispumpavanju vode iz jednog zagrebačkog stana Davoru je pozlilo, unatoč intervenciji Hitne medicinske službe nažalost nije bilo pomoći. Naš heroj odradio je i bezbroj intervencija na sanacijama od posljedica potresa. Veliko hvala za sve, neka ti je laka Hrvatska zemlja", napisali su.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.