Hrvatski radio

Radio Sljeme

Tomislav Tomašević" Žao mi je što se nećemo sučeliti na izborima!"

28.02.2021.

11:57

Autor: Boris Bogić/Hina

Borna Filić/PIXSELL

Borna Filić/PIXSELL

Foto: - / -

Zastupnik u Gradskoj skupštini te kandidat za gradonačelnika Tomislav Tomašević iz političke platforme "Zagreb ne naš" uputio je izraze sućuti obitelji Milana Bandića izrazivši žaljenje što se neće sučeliti na nadolazećim lokalnim izborima.

Tomašević je na konferenciji trebao govoriti o zapuštenost javne infrastrukture i izostanku ulaganja na području Starog Trnja, no umjesto toga odlučio je dati izjavu vezano za gradonačelnikovu iznenadnu smrt.

Rekao je da ga je šokirala ta vijest, a posljednji put je Bandića, kaže, vidio na sjednici predsjedništva Skupštine na kojoj se dogovaralo oko slijedeće sjednice Gradske skupštine.

Tada je, kaže, s gradonačelnikom razgovarao o tome na koji način pomoći građanima kojima su oštećene kuće u potresu do te mjere da ih je potrebno srušiti te na koji način gradska poduzeća mogu u tome pomoći.
Tomašević nije želio odgovarati na pitanja o liku i djelu pokojnog gradonačelnika jer smatra da danas to nije primjereno.

- Političko pitanje u Zagrebu je teško, problemi su veliki, o tome će biti prilike da govorimo idućih dana u kampanji -, ustvrdio je Tomašević.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.