Hrvatski radio

Radio Sljeme

Troskot "Bit ću broj jedan Zagreba jer nudimo konkretna rješenja"

17.04.2021.

12:11

Autor: Boris Bogić

Igor Kralj/PIXSELL

Igor Kralj/PIXSELL

Foto: - / -

MOST-ov kandidat za gradonačelnika Zvonimir Troskot odabrao je park Stara Trešnjevka kako bi dao izjavu u povodu početka prikupljanja potpisa potpore za skorašnje lokalne izbore. Tom je prigodom, uz ostalo, rekao da iako prema anketama ne stoji najbolje, očekuje pobjedu.

- Bit ćemo broj jedan grada Zagreba kao što smo i naviještali kroz naše programe s obzirom da smo stvarno nudili konkretna rješenja koja su bila predočena javnosti i o kojima se jako puno debatiralo i bit ću broj jedan Zagreba kao gradonačelnički kandidat Mosta - istaknuo je Troskot.

Na novinarsku tvrdnju da je dosta samouvjeren jer u anketama ne stoje baš najbolje, Troskot je rekao kako misli da je najveća anketa dan izbora,16. svibnja te istaknuo da su parlamentarni izbori najbolji primjer o tome koliko su ankete nekada nerealne.

Ocijenio je da su ovo "najnekonvencionalniji izbori koje smo imali do sada". Jer, kako je rekao, "ako bi netko govorio iz perspektive 12. mjeseca prošle godine da ćemo imati izlazak gospodina Vanđelića, da gospodin Tomašević neće ići sa SDP-om i da će nas napustiti gospodin Milan Bandić - nitko to ne bi vjerovao".

Smatra da će se tek sada, u mjesec dana kampanje, aktivirati građane.

Troskot ističe da u tom smislu njegovo samopouzdanje proizlazi iz njegove organizacije koja ga je iznjedrila i s kojom je radio te na temelju konkretnih rješenja koja su nudili građanima Zagreba.

Najavio je da će u kampanji i dalje nuditi rješenja Zagrepčanima jer je to ključno.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.