Hrvatski radio

Radio Sljeme

Tržnica Vrapče ruglo zapadnog dijela grada Zagreba

14.10.2017.

12:41

Autor: Čarles Gržinić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

"Tržnica Vrapče – nebriga grada Zagreba o vlastitim resursima" bila je tema konferencije za novinare koju je na tržnici Vrapče danas održala Hrvatska narodna stranka – liberalni demokrati. O višegodišnjim problemima vezanih za tržnicu Vrapče govoro je su gradski zastupnik Tomislav Stojak.

Na problem tržnice Vrapče Hrvatska narodna stranka – liberalni demokrati upozorava godinama. Od gradskih struktura tražimo da poštuje vlastite resurse, odnosno građane ovoga dijela našega grada, naglasio je gradski zastupnik Tomislav Stojak.

Grad Zagreb nema senzibilitet za naše probleme na konferenciji za novinare rekao je Dubravko Peroš. Vijeće gradske četvrti Podsused – Vrapče izdvojilo je 200 000 kuna za projektnu dokumentaciju tržnice Vrapče i na tome se stalo.

Ako se mogu obnavljati tržnice u ostalim dijelovima grada Zagreba, čulo se na kraju presice, zašto se to ne odnosi i na zapadni dio. Što je Vrapče skrivilo da sve moraju sami. Kupci i prodavači na tržnici Vrapče su zabrinuti. Hoće li tržnica Vrapče biti dio projekta gradnje u 2018. grada Zagreba za sada ne zna nitko.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.