Hrvatski radio

Radio Sljeme

U naletu automobila na tramvajsku stanicu ozlijeđeno troje djece

11.06.2022.

18:25

Autor: Mario Mihaljević

Teška prometna na Držićevoj

Teška prometna na Držićevoj

Foto: Luka Stanzl / Pixsell

U teškoj prometnoj nesreći na Aveniji Marina Držića ozlijeđeno je četvero osoba od kojih troje djece, kada je vozač osobnim vozilom naletio na tramvajsku stanicu. 

Zbog očevida tramvajski promet je bio zaustavljen, ali je u međuvremenu normaliziran. Zatvoren je i dio ceste, na kojoj je sve prepuno stakla i dijelova konstrukcije tramvajske stanice. O stradaloj djeci koje je pokosio auto ravnatelj Klaićeve bolnice, Goran Roić, je rekao:


- Troje djece je zaprimljeno u Klaićevu nakon nesreće, oni su pregledani i dijagnosticirani preko hitne kirurške ambulante, nakon obrade dvoje djece je zbog lakih ozljeda pušteno na kućnu njegu, dok je jedno dijete koje je dobilo cerebralnu ozljedu zadržano u jedinici intenzivnog liječenja. Razmatra se neurokirurška intervencija - 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

Zagrebački dnevnik

"Zagrebački dnevnik" središnja je informativna emisija Radio Sljemena. Donosi najvažnije vijesti iz našeg grada, ali i šire okolice - središnje i sjeverozapadne Hrvatske. Svakoga dana u 16.10 budite uz sljemensku frekvenciju i možete biti sigurni da je sve što u njemu čujete provjereno i aktualno.

Poslušajte u Slušaonici