Hrvatski radio

Radio Sljeme

"U potpuni rat s divljim odlagalištima otpada"

06.06.2018.

11:06

Autor: Mario Mihaljević

Davor Visnjic/PIXSELL

Davor Visnjic/PIXSELL

Foto: - / -

Ilegalna odlagalište otpada u gradu Zagrebu bila je središnja tema emisije Radio Sljemena "Zagrebi po Zagrebu". To je nažalost praksa u ovom gradu rekao je gradonačelnik Milan Bandić. Najavio je žestoki obračun s krivcima i izvođačima takvih ilegalnih radnji.

Divljim odlagalištima otpada u Zagrebu ne nazire se kraj. Svoj stav o tome iznio je u programu Radio Sljemena gradonačelnik Bandić.

To je nažalost praksa u Zagrebu, koja će prestati ali treba nam vremena za to. Neke stvari ne treba iznositi u javnosti ali ćemo o nekim stvarima kada je riječ o sanaciji otpada ipak morati progovoriti. Ljudi koji to rade su neljudi, to jednostavno nisu zagrepčani.  

Bandić je komentirao i posljednju sjednicu Gradske skupštine na kojoj je povučena točka s dnevnog reda o preoblikovanju Dinama dok se u klubu ne provedu izbori.

Poslao sam svoj stav zastupnicima, povjerenstvo središnjeg ureda za sport reklo je svoje, dok se to ne dogodi nema privatizacije. Stvari su kristalno jasne, sve ostalo je prikupljanje dnevno političkih poena a u tome neću sudjelovati. 

 

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.