Hrvatski radio

Radio Sljeme

10:21 / 13.06.2022.

Autor: Damon Balenović/Radio Sljeme

U povodu Antunova karitativna akcija u Župi svetog Antuna Padovanskog na Svetom Duhu

Pučka kuhinja

Pučka kuhinja

Foto: Marko Lukunić / PIXSELL

U Župi svetog Antuna Padovanskog na Svetom Duhu slavi se blagdan svetog Antuna na koji, tradicionalno, stižu tisuće vjernika.

Pored duhovne obnove moći će okrijepiti i svoje tijelo u samostanskom vrtu gdje Pučka kuhinja nudi ukusna jela. Sav prihod je humanitarnog karaktera jer je namijenjen velikim potrebama Pučke kuhinje u sve izazovnijim vremenima.

- Imamo ćepave na žaru, točeno pivo, sokove, perece. Prilika je to za podružiti se, doći na misu i doživjeti taj ambijent pa pozivam Zagrepčane da dođu danas na Sveti Duh, pozivnicu je uputio fra Vladimir Vidović, voditelj Pučke kuhinje na Svetom Duhu.

Središnje euharistijsko slavlje proslave svetkovine svetog Antuna bit će u 19 sati, a predvodit će ga monsinjor Roko Glasnović, dubrovački biskup. A, trebate li do bolnice Sveti Duh, morat ćete obilazno budući da je istoimena ulica zatvorena od Kuniščaka do ulice Dražice do 21 sat. Zatvorena je i Topnička, a promet se preusmjerava na ulicu Gualda Tadiiiina i Krčelićevu.


Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

Zagrebački dnevnik

"Zagrebački dnevnik" središnja je informativna emisija Radio Sljemena. Donosi najvažnije vijesti iz našeg grada, ali i šire okolice - središnje i sjeverozapadne Hrvatske. Svakoga dana u 16.10 budite uz sljemensku frekvenciju i možete biti sigurni da je sve što u njemu čujete provjereno i aktualno.

Poslušajte u Slušaonici