Hrvatski radio

Radio Sljeme

U tijeku je posljednja faza radova na obnovi Radničke ceste

14.03.2018.

18:17

Autor: Mia Majić

Radio Sljeme

Radio Sljeme

Foto: - / -

U tijeku je četvrta, finalna faza radova na obnovi i rekonstrukciji Radničke ceste. Danas poslijepodne gradilište je sa svojim suradnicima obišao i gradonačelnik Milan Bandić, a najavio je i početak radova na Remetinečkom rotoru.

Rekonstrukcija Radničke ceste počela je prije dvije godine, a posljednja etapa radova trenutno najvećeg gradilišta u našem gradu privodi se kraju. Što će još obuhvatiti finalna faza istaknuo je Goran Radić iz Gradskog ureda za prostorno uređenje. Ostalo je još osamdesetak metara samo podvožnjaka koja bi do Uskrsa nadamo se trebala biti gotova, naglasio je Radić.

Dodao je i kako bi trebala izgledati nova i obnovljena cesta. Svaki podvožnjak imat će svoje dvije prometne trake u svakom smjeru, a dužine su oko petsto metara i to je vrlo zahtjevan zahvat, zaključio je Radić.

Projekt obnove Radničke ceste vrijedan je dvjesto milijuna kuna, a prema riječima gradonačelnika Bandića radovi bi trebali završiti koncem listopada. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.