Hrvatski radio

Radio Sljeme

U zapaljenom potkrovlju kuće pronađena mrtva osoba

03.01.2016.

09:13

Autor: Mario Mihaljević

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

U zagrebačkoj ulici 1. Poljski put u noći sa subote na nedjelju izbio je požar u potkrovlju obiteljske kuće iz zasad neutvrđenih razloga. Požar je izbio oko 3:30 sati ujutro, a u kući su potom pronađene dvije smrtno stradale osobe, javila je policija.

Međutim, u kasnije pristiglom priopćenju Ureda za upravljanje u hitnim situacijama stoji je da je požaru smrtno stradala jedna osoba.

Jutros u 3:28 sati Javna vatrogasna postrojba Grada Zagreba dobila je dojavu o požaru na adresi 1. Poljski put 21, Susedgrad. Izlaskom na teren utvrđeno je da se radi o požarištu krovišta veličine 10 x 10 metara. Nažalost, smrtno je stradala jedna osoba. Na intervenciju su izašla tri vozila s devet vatrogasaca iz Vatrogasne postaje Jankomir, a potporu su pružala tri vozila i deset vatrogasaca iz Vatrogasne postaje Centar. Na požarištu je ostalo dežurati jedno vozilo. Ured za upravljanje u hitnim situacijama je obitelji ponudio privremeni smještaj, no oni su ga odbili, stoji u priopćenju Ureda za upravljanje hitnim situacijama.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.