Hrvatski radio

Radio Sljeme

U Zaprešiću predana nova vozila za hitnu medicinsku pomoć i sanitet

03.11.2017.

12:45

Autor: Čarles Gržinić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić sa suradnicima u Zaprešiću je danas ravnatelju Zavoda za hitnu medicinu Zagrebačke županije Davorinu Gajniku predao ključeve četriju preko milijun i 500 tisuća tisuća kuna vrijednih vozila za potrebe rada hitne medicinske pomoći.

Dva vozila za hitnu medicinsku pomoć te dva za sanitetski prijevoz prema riječima ravnatelja Zavoda za hitnu medicinu Zagrebačke županije Davorina Gajnika samu su nastavak projekta modernizacije voznoga parka koji se svakodnevno koristi za prijevoz velikog broja bolesnika.

Zagrebačka županija aktivno se uključila u porces modernizacije voznoga parka koji će se i nakon ove svečanosti predaje ključeva nastaviti. Naglasio je župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić. Do kraja godine najavilo se u Zaprešiću za potrebe hitne medicinske pomoći te sanitetskog prijevoza planira se primopredaja još šest naručenih vozila u vrijednosti 1.890.000,00 kuna.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.