Hrvatski radio

Radio Sljeme

Ulica Grada Mainza zatvorena za promet!

07.09.2017.

11:06

Autor: Margareta Jozinović

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Iako su radovi izvanrednog održavanja kolnika, parkirališta i sjeverne pješačke staze u Ulici Grada Mainza započeli prije četiri dana danas je tu dionicu sa svojim suradnicima obišao i gradonačelnik. Završetak radova predviđa se do početka studenog, a investicija je vrijedna 1.700.000,00 kuna.

U Ulici Grada Mainza, na potezu od Slovenske do Reljkovićeve, s obzirom na stanje kolničke konstrukcije, započela je obnova prometnih površina. 

Riječ je o obostranim pješačkim hodnicima, parkiralištima te kolniku s oborinskom odvodnjom. U sklopu navedenih radova obnovit će se promet u mirovanju, javnih 80-ak parkirališta, a kako bi se uvećao urbani identitet same prometnice, sjeverna parkirališta uz postojeći drvored platana izvest će se u granitnim kockama, objasnio je pomoćnik pročelnika za graditeljstvo, Krunoslav Tepeš.

Zbog izvođenja radova uređenja kolnika i parkirališta, Ulica grada Mainza na dijelu od Slovenske do
Čanićeve, u vremenu od ponedjeljka 04. 09. 2017. godine od 07,00 sati do srijede 04. 10. 2017. godine
do 20,00 sati, bit će zatvorena za sav promet.

Obilazni pravac za vrijeme izvođenja navedenih radova bit će:
 
Ulica grada Mainza – Slovenska – Fonova – Hanuševa – Republike Austrije- Ilica – Čanićeva-
Ulica grada Mainza.   

Za vrijeme navedenih radova promet će se odvijati prema privremeno postavljenoj regulaciji, stoji na stranicama Zagrebačkog holdinga.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.