Hrvatski radio

Radio Sljeme

Umirovljenici će IPAK moći besplatno na Sljeme!

13.04.2016.

15:05

Autor: Irena Dizdarević

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Danas će procedura biti zadovoljena. Penzići će se voziti - besplatno na Sljeme. Istaknuo je to još jedanput u našemu programu prvi čovjek Grada Milan Bandić. Kako će točno stvar biti riješna još nije poznato - ali hoće.

Nakon pritužbi umirovljenika kako se obećanje da na Sljeme autobusima mogu besplatno ne poštuje, reagirao je gradonačelnik Milan Bandić.

U našoj emisiji Zagrebi po Zagrebu prošloga je tjedna rekao da se to više neće ponavljati te najavio i rješavanje službene procedure sa ZET-om. Kako će se umirovljenici voziti do Sljemena - ovislilo je dosad o samovolji pojedinih vozača. Tako je bilo i ovoga vikenda - kada se problem ponovio. Gradonačelnika smo zato opet upozorili na problem i danas je bio konkretniji. Novinaru Ivanu Hlupiću odgovorio je da se priprema zaključak koji će tijekom dana biti dovršen. Pojasnio je da je to posao Ureda za gospodarstvo i ZET-a.

Uz ispriku što se neugodna situacija ponovila i prošle subote, istaknuo je:
Penzići će se voziti od danas sa zaključkom i bit će sve Lege artis - obećao je gradonačelnik Milan Bandić.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.