Hrvatski radio

Radio Sljeme

Umirovljenici skijaju na Sljemenu

10.02.2022.

08:29

Autor: Magdalena Pongrac

Građani skijaju na Sljemenu

Građani skijaju na Sljemenu

Foto: Jurica Galoic / Pixsell

Skijanje za umirovljenike održava se na Sljemenu u okviru projekta „Promicanje zdravlja i kvalitete života osoba starije životne dobi". U suradnji sa Ski & Snowboard klubom Maksimir, projekt je namijenjen umirovljenicima koji već znaju skijati, ali i potpunim početnicima, s ciljem pružanja novog iskustva i upoznavanja novih ljudi sličnih interesa.

Projekt organizira Institut za promicanje zdravlja i kvalitete života, uz pomoć Europskog socijalnog fonda koji od 2014. godine organizira i provodi besplatne programe projekta "Aktivni u mirovini" za umirovljenike s područja Grada Zagreba. Osim stručnog osoblja, učitelja skijanja i kineziologa, sve polaznike radionice škole skijanja čeka karta za skijašku žičaru, oprema i prijevoz.


Kako bi se pridružili, potrebno je prijaviti se na broj 097/750-3923 ili na e-mail: vitalniumirovini@gmail.com. Uz prijavu, potrebno je priložiti presliku osobne iskaznice, presliku rješenja o mirovini i/ili odrezak od mirovine ili dokaz od banke.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.