Hrvatski radio

Radio Sljeme

"Upitna suradnja s Bandićem" rekao Pavo Kostopeč!

12.03.2020.

12:36

Autor: Boris Bogić

Petar Glebov/PIXSELL

Petar Glebov/PIXSELL

Foto: - / -

Kandidat za šefa zagrebačkog HDZ kirurg Pavo Kostopeč gostovao je u našoj emisiji "Gradska posla" kako bi predstavio svoju viziju razvoja Zagreba te naglasio da ukoliko postane čelnik gradskog HDZ-a ovakva suradnja s gradonačelnikom Bandićem više neće biti moguća

- Ovaj dosadašnji vid suradnje između HDZ-a i Bandića nije partnerstvo - upozorio je Pavo Kostopeč te naglasio da je samo u zadnja tri mjeseca Bandić svoje partnere HDZ izložio proračunu koji je bio ne-partnerski, pa GUP-u u koji se HDZ morao uključiti s amandmanima.

- Ako gradonačelnik ne promijeni svoj dosadašnji način upravljanja gradom i svoj način ophođenja prema partnerima, a nas držai za partnere u skupštini, suradnja će biti prekinuta - rekao je Kostopeč.

 Podržava bivšeg ravnatelja dječje bolnice Srebrnjak jer smatra je je Boro Nogalo okupio tim ljudi koji su imali skroz drugu viziju, tim koji je bio sposoban uputiti se prema europskim projektima i europskim novcima i tim koji je imao viziju kako na najbolji način napraviti taj centar.

Upozorio je i da svi Zagrepčani nemaju isti pristup bolnicama što treba promijeniti, a za situaciju oko recikliranja i odlaganja otpada krivicu vidi i u gradu ali i državi.

- Ja želim Zagreb okrenut prema Europi, želim maksimalno uključivanje u europske tokove, želim takav način razmišljanja, djelovanja i mislim da je to jedini put razvoja grada - na kraju je zaključio kandidat za šefa gradskog HDZ-a Pavo Kostopeč.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.