Hrvatski radio

Radio Sljeme

Uprava Holdinga na "običnim" ugovorima?

27.05.2015.

10:13

Autor: Irena Dizdarević, Ana Krois

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

"Ne želim razmišljati o novom predsjedniku Uprave Holdinga, oni imaju moje povjerenje i ja se nadam da ga danas neće iznevjeriti", rekao je gradonačelnik Bandić odgovarajući na pitanje očekuje li da će se Uprava Holdinga odreći svojih menadžerskih ugovora.

Uprava Holdinga trebala bi se, prema najavama, ovaj tjedan odreći svojih menadžerskih ugovora te visokih otpremnina. Gradonačelnik Milan Bandić, gostujući u našemu programu istaknuo je, kako u to uopće ne sumnja, te najavio - kako bi se stvari mogle riješiti već danas.

"To se već trebalo napraviti, ja sam to od njih očekivao i bez mog pisma, da ih podsjetim na to. To sam napravio prije tri dana i očekujem da se danas to riješi tijekom dana i da radimo svoj posao. To je u ime pameti. Ako ljudi ne korespondiraju s vremenom nama ne preostaje ništa drugo nego da se izaberu oni koji korespondiraju s vremenom. Ja ne želim razmišljati o novom predsjedniku Uprave Holdinga, oni imaju moje povjerenje i ja se nadam da ga danas neće iznevjeriti".

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.