Hrvatski radio

Radio Sljeme

Utorkom i četvrtkom žičara vozi i na noćno skijanje!

28.02.2022.

12:25

Autor: AKK, Radio Sljeme

Žičara SLjeme

Žičara SLjeme

Foto: RadioSLjeme/HRT / Hrvatski radio

Ni tjedan dana nakon otvorenja sljemenske žičare, iz ZET-a najavljuju prilagodbu radnog vremena skijaškoj sezoni na SLjemenu. Utorkom i četvrtkom žičara će biti u pogonu od 9 do 21 sat i 30 minuta. 

Uz autobusnu liniju 140 (Mihaljevac – Sljeme), na raspolaganju biti i žičara, kojom iz Gračanskog dolja do vrha Sljemena mogu stići za 20-ak minuta. Osim toga, Skijalište Sljeme najavljuje i skijanje pod maskama. U terminu noćnog skijanja, bit će skijanje pod maskama kojim se obilježava zadnji dan fašnika, a tim povodom najbolje maskiranim skijašima bit će uručene i posebne nagrade.


O najboljim nagradama odlučivati će djelatnici Skijališta, a bit će nagrađene najbolje maske u kategorijama za djecu te za odrasle skijaše. Vlasnik najbolje maske u obje kategorije osvojiti će tri dana besplatnog skijanja na Sljemenu, drugoplasirani dva dana, a treće plasirani jedan dan besplatnog skijanja.


Proglašenje najbolje maske biti će na vrhu kod izlaza žičare – trosjed u 21:45 sati.


Noćno skijanje je na rasporedu utorkom i četvrtkom, u vremenu od 19 do 22 sata. Za noćno skijanje otvoreni su Crveni spust sa pripadajućom žičarom Trosjed, te Bijela livada sa Bijelom vučnicom.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

Zagrebački dnevnik

"Zagrebački dnevnik" središnja je informativna emisija Radio Sljemena. Donosi najvažnije vijesti iz našeg grada, ali i šire okolice - središnje i sjeverozapadne Hrvatske. Svakoga dana u 16.10 budite uz sljemensku frekvenciju i možete biti sigurni da je sve što u njemu čujete provjereno i aktualno.

Poslušajte u Slušaonici