Hrvatski radio

Radio Sljeme

Uživajte ovaj vikend u Art parku

02.07.2016.

11:26

Autor: Irena Dizdarević

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Iskoristite ovaj vikend za šetnju ‘Art Parkom’ smještenom između Tomićeve ulice, Ilice i Strossmayerovog šetališta i uživajte u brojnim zanimljivim sadržajima. Danas sve počinje laganom kavicom od 13.00h - ističu organizatori Udruga Pimp My Pump i street art studio Lapo Lapo.

Festival 'Art Park' pokrenula je udruga Pimp my Pump koja je oživjela - točnije očistila i oslikala jedan od ljepših gradskih parkova i time ga zapravo - vratila svojim sugrađanima i s ponosom pokazala svim turistima. U njemu se, svakodnevno, sve do rujna -  može razgledati galerija na otvorenom te sudjelovati u raznovrsnim besplatnim programima namijenjenim svim uzrastima.

U pozivnici organizatori ističu;

Subota 02.07. - nakon najavljene kave u 13.00h, u 16.00h - dočekuju se psi mješanci koji će ponosno promarširati parkom sve do Strossmayerovog šetališta na kojem će sudjelovati u već tradicionalnom izboru najljepšeg mješanca , a od 18.00h sati kreće glazbeni program uz live jam session.

Nedjelja 03.07. u Art Parku rezervirana je za cjelodnevni piknik uz glazbenu podlogu, a Bajk shop iz Zaprešića od 16.00h servisirat će bicikle svima koji to zatraže. Posjetiteljima se preporučuje da se dovezu na svoja dva kotača te ponesu dekice, hranu i sve ostale rekvizite koje smatraju potrebnima za ovakvo druženje.

Projekt Art Park, dodajmo -  održava se uz podršku Grada Zagreba i Turističke zajednice grada Zagreba te velikodušnost brojnih sponzora.

Više informanica na stranici Udruge Pimp my Pump

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.