Hrvatski radio

Radio Sljeme

11:35 / 21.02.2022.

Autor: AKK, Radio Sljeme

Velike gužve zbog radova na nadvožnjaku kod Ranžirnog!

Nadvožnjak kod Ranžirnog kolodvora

Nadvožnjak kod Ranžirnog kolodvora

Foto: Željko Hladika / Pixsell

Naime, nakon što je - prije desetak dana - pala ograda na nadvožnjaku kod Ranžirnog kolodvora, ovoga vikenda počela je sveobuhvatna sanacija. Radovi će trajati puna 3 mjeseca, a preporučeni obilazni pravac je obilaznica - čvor Kosnica - Domovinski most.

Luka Korlaet o radovima u Buzinu

Zamjenik gradonačelnika, Luka Korlaet, objasnio je što podrazumijeva sanacija nadvožnjaka:

- Sanacija obuhvaća zaštitnu i odbojnu ogradu, revizijske pristupe s istočne i zapadne strane i čišćenje takozvane prijelazne naprave. Iako su na nadvožnjaku dvije prometne trake u oba smjera, jedna će traka biti izuzeta iz prometa pa je s Hrvatskim autocestama dogovoreno da se vozače preusmjerava da koriste druge ulaze i izlaze iz grada. -


Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

Zagrebački dnevnik

"Zagrebački dnevnik" središnja je informativna emisija Radio Sljemena. Donosi najvažnije vijesti iz našeg grada, ali i šire okolice - središnje i sjeverozapadne Hrvatske. Svakoga dana u 16.10 budite uz sljemensku frekvenciju i možete biti sigurni da je sve što u njemu čujete provjereno i aktualno.

Poslušajte u Slušaonici