Hrvatski radio

Radio Sljeme

Vesna Škare Ožbolt i službeno kandidatkinja za gradonačelnicu

06.02.2021.

15:25

Autor: Krešimir Vešnik

Tomislav Miletic/PIXSELL

Tomislav Miletic/PIXSELL

Foto: - / -

Vesna Škare Ožbolt objavila je službenu kandidaturu za zagrebačku gradonačelnicu. Izlazi na izbore sama s timom mladih stručnjaka i pod sloganom "Volim Zagreb". Poručuje: "Želim da Zagrepčani imaju kvalitetan život, bez opterećenja korupcijama i podobnim interesima".

"Razvojni put Zagreba zaostaje za drugim europskim gradovim" istaknula je Vesna Škare Ožbolt. Program razvoja je, stoga, podijelila u dva cilja. Prvi se odnosi na rast bruto domaćeg proizvoda Grada, a drugi na rashodovnu stranu u svrhu poboljšanja kvalitete života građana.

- Naš grad će biti samoodrživ; naš grad će biti voljen od strane Gradske uprave; gospodarstvenici, poduzetnici i obrtnici bit će dobro došli... Naš grad je danas na štakama zato što je doživio najveći potres u proteklih 100 godina. U našem gradu godinu dana ništa se nije napravilo na obnovi i razvoju. Imamo tim koji će odmah početi s radom, koji će odmah početi s obnovom. Nećemo imati 100 dana upoznavanja s problemima. Program smo već sada napravili. Sve smo probleme u gradu snimili i za sve njih imamo kvalitetna rješenja - zaključila je Škare Ožbolt. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.