Hrvatski radio

Radio Sljeme

Vikendima radovi na zagrebačkoj obilaznici

13.05.2022.

12:21

Autor: AKK, Radio Sljeme

Radovi na zagrebačkoj obilaznici

Radovi na zagrebačkoj obilaznici

Foto: Marko Prpić / Pixsell

Putujete li nekamo ovoga vikenda, ali i nekoliko sljedećih, informirajte se! Naime, u subotu, 14.5. u jutarnjim satima počinje sanacija asfaltnog sloja voznog i zaustavnog traka na obilaznici grada Zagreba. 

Budući da se radi o zoni velike gustoće prometa tijekom radnog tjedna, u Hrvatskim autocestama odlučeno je da se radovi obavljaju isključivo tijekom vikenda. Radit će se svakog vikenda do početka turističke sezone, odnosno do 12.6., izuzev za produženi vikend zbog Dana državnosti. Kako bi ovako složen proces rada mogli izvesti u 2 dana, HAC radove izvodi u tri smjene.


Zbog osiguranja zone radova uspostavit će se privremena regulacija prometa tako da će za promet biti zatvoren jedan prometni trak, a promet će se voditi drugim trakom uz ograničenje brzine kretanja. Također, budu li loši vremenski uvjeti, radovi se neće izvoditi. 


Radovi su podijeljeni na manje dionice, a izvodit će se od subote od 9 sati do nedjelje do 18 sati i to:


· između čvorova Lučko i Buzin u smjeru Lipovca, 14./15.5.

· između čvorova Jakuševec i Kosnica u smjer Lipovca, 21./22.5.

· između čvora Kosnica i mosta Sava u smjeru Bregane, 4./5.6.

· između čvorova Lučko i Buzin u oba smjera, 11./12.6.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

Zagrebački dnevnik

"Zagrebački dnevnik" središnja je informativna emisija Radio Sljemena. Donosi najvažnije vijesti iz našeg grada, ali i šire okolice - središnje i sjeverozapadne Hrvatske. Svakoga dana u 16.10 budite uz sljemensku frekvenciju i možete biti sigurni da je sve što u njemu čujete provjereno i aktualno.

Poslušajte u Slušaonici