Hrvatski radio

Radio Sljeme

"Warm up" - novost na ovogodišnjem Adventu u našem gradu

14.04.2023.

18:13

Autor: HRT Radio Sljeme

Advent u Zagrebu

Advent u Zagrebu

Foto: Neva Zganec / PIXSELL

Otvoreni su natječaji za prikupljanje ponuda za ovogodišnji Advent. On će se održati od 2. prosinca ove pa do 7. siječnja iduće godine. Planirano je i takozvano razdoblje zagrijavanja, "Warm up", od 29. studenog do početka Adventa. 

Koje su pak predviđene lokacije na Adventu otkrio je prije nekoliko dana gradonačelnik Tomislav Tomašević - Bit će na pet lokacija za organizatore manifestacija: Europski trg, Ulica Augusta Cesarca, Vlaška ulica, Strossmayerovo šetalište te Plato Gradec. Bit će lokacije otvorene za organizatore manifestacija od strane Javne ustanove Maksimir. Tu govorim o Zrinjevcu, Trgu kralja Tomislava. U isto vrijeme idu natječaji i Grada i ustanove Maksimir. Idu i natječaji za nadmetanje za lokacije kućica, na Trgu bana Jelačića, Gajevoj i Bogovićevoj ulici, i kad govorimo o kućicama za ugostiteljstvo i kad govorimo o kućicama za prigodnu prodaju suvenira i drugih proizvoda.  


Natječaji traju mjesec dana. Više o njima i njihovim uvjetima pročitajte ovdje.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.