Hrvatski radio

Radio Sljeme

Zagreb Auto Show otvara svoja vrata

10.04.2018.

10:34

Autor: Mario Mihaljević

PXL Standard News

PXL Standard News

Foto: - / -

Ljubitelji automobila doći će na svoje jer počinje Zagreb Auto Show. U 15 sati počinje najposjećeniji sajam Zagrebačkog velesajma koji će trajati sve do kraja tjedna. Ovogodišnji Zagreb Auto Show nudi pregršt zanimljivosti.

Pozitivni pomaci u segmentu prodaje osobnih automobila i optimizam nakon dugogodišnje krize na tržištu, odražava se i na ovogodišnji Salon na kojem je popunjenost izložbenih kapaciteta iskorištena do maksimuma. 

Čak 463 izlagača iz 34 zemlje ispunit će 14 paviljona, a posjetitelji će moći pogledati 85 marki automobila, motocikala, bicikala, gospodarskih i kamp vozila. Čeka nas taksi slalom, autoškola za početnike, testne vožnje automobilom prilagođene invalidnim osobama, old timer show izložba i defile, sve u svemu dobra pozivnica za naše posjetitelje koje očekujemo u velikom broju, rekla je voditeljica Zagreb Auto Showa Ružica Matić.

Po prvi puta na Zagreb Auto Showu održat će se motociklističko natjecanje na sportskim motorima koje se sastoji od više različitih prepreka (drvo, kamen, voda itd). Kvalifikacije se održavaju tijekom petka i subote, a finale je na rasporedu u nedjelju kada se ova manifestacija zatvara.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.