Hrvatski radio

Radio Sljeme

Zagreb Metkoviću donirao cisternu

07.07.2017.

15:02

Autor: Krešimir Vešnik

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Grad Zagreb odlučio je donirati cisternu gradu Metkoviću kojemu je prije devet godina dana na korištenje. Ugovor o donaciji potpisali su gradonačelnik Metkovića Dalibor Milan i direktorica Vodoopskrbe i odvodnje Zagrebačkog Holdinga Štefica Mihalic.

Cisterna kapaciteta 8 kubika isključivo služi za dostavu pitke vode.

Ovo je cisterna iz '91. godine. Njezina je vrijednost, kao osnovnog sredstva, nula. Govorimo o njenoj vrijednosti samo kao materijalu koji ide na otpad, ali je ona u funkciji pa će je oni registrirati. Zbog toga je i sada izvršena donacija kada je njezina vrijednost nula, rekla je direktorica Vodoopskrbe i odvodnje, Štefica Mihalic.

Gradonačelnik Metkovića Dalibor Milan sretan je ovakvim potezom Grada Zagreba, Ovo je jedna mala gesta koja nama puno znači. Nadam se da će Grad Zagreb i gradonačelnik Bandić, u skladu sa svojim mogućnostima, i dalje pomagati gradu Metkoviću. Mi, kao neki, nećemo bježati od te pomoći već ćemo ju rado prihvatiti. 

Spomenutom cisternom voda će biti dostavljena u ona područja koja još nemaju izgrađen vodovod.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.