Hrvatski radio

Radio Sljeme

Zagreb - odlikaš u postupku legalizacije!

30.07.2015.

11:17

Autor: Irena Dizdarević

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Gradonačelnik Milan Bandić u društvu ministrice graditeljstva i prostornog uređenja Anke Mrak Taritaš, obišao je prostor Sektora za legalizaciju nadležnog Gradskog ureda na Zagrebačkom velesajmu. Zagreb u postupku legalizaije - radi odličan posao - ocijenila je ministrica.

U Zagrebu je izdano gotovo 63 tisuće pravomoćnih rješenja od 90 tisuća zahtjeva. Ovakav rezultat u ministarstvu su očekivali krajem godine tako da je Zagreb primjer kako treba raditi, istaknula je ministrica;"...ja mogu samo zahvaliti Gradu Zagrebu koji odlično odrađuje svoj posao..." - zaključila je ministrica.

Zadovoljstvo nije krio prvi čovjek Grada, pozvavši, one koji nisu, da predaju zahtjeve za legalizaciju; "...danas imamo riješeno sko dvije trećine...Pozivam sve...da predaju svoje zahtjeva...Izaći ćemo ususret ljudima...da konačno budu svoj na svome..." - poručio je gradonačelnik Milan Bandić.

U prilogu Izjave ministrice Anke Mrak Taritaš i gradonačelnika Milana Bandića.

 

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.