Hrvatski radio

Radio Sljeme

Zagreb spreman za najluđu noć!

31.12.2015.

14:43

Autor: Irena Dizdarević

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Za doček Nove godine mnogi će izabrati proslave na otvorenim prostorima, pa će tako i središte našega grada, u kojemu se održava Advent, privući mnoge sugrađane i goste. A dobra zabava zajamčena je i onima koji Novu odluče čekati kod kuće, i to ostanu li - po našoj preporuci uz Radio Sljeme.

Sljeme Vam, naime, priprema plesnu glazbu za najveseliji doček Nove. Vama - svojim vjernim slušateljima u novogodišnjoj noći "poslužit" ćemo - savršeni jelovnik sastavljen od pomno probranih sastojaka. Zasluge pripadaju Branku Vurušiću Vuri.

Naši sugrađani i svi zainteresirani koji Zagreb odaberu za doček na Trgu bana Jelačića zabavljat će se uz Ninu Badrić, Vatru i Tešku industriju. Program počinje u 21.00 sat.

Na čarobno okićenom Zrinjevcu program počinje oko 21.00 sat, kada će zasvirati sastav Iva Smojver Acoustics. Cjelokupna zabava traje do četiri sata ujutro.

Ako novu godinu želite dočekati na ledu ili uz pogled na jednu od zagrebačkih adventskih atrakcija, možete to učiniti na Trgu kralja Tomislava. Ledeni park bit će otvoren sve do 4.00 sata, a posjetitelje će zabavljati Tena i Krivi Smjer.

Nova će se čekati i na Europskom trgu, i to uz elektroničku glazbu, na kojemu će nastupiti Eddy Ramich i dva njegova gosta - Mr. Mendel i Saint-James. Program počinje u 21.00 sat, a završava oko 3.00 sata.

Ovo Silvestrovo nova će se godina prvi put organizirano čekati u Kurelčevoj ulici, tik do Europskog trga. Za glazbu je zadužen DJ Bizzo Bodega. Početak je u 22.00 sata.

I prvi čovjek Grada Milan Bandić ispratit će 2015. i dočekati 2016. na Trgu bana Josipa Jelačića gdje će, uz već tradicionalni vatromet, u društvu sa sugrađanima, odbrojavati posljednje minute ove godine.

Kao i prijašnjih godina, gradonačelnik će zatim obići Prenoćište, Hitnu pomoć, Vatrogasnu postrojbu i Policijsku upravu Zagrebačku.

Sretna Vam nova!

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.