Hrvatski radio

Radio Sljeme

Zagrebačka policija: Osobna vozila koristiti samo u hitnim situacijama

29.12.2020.

16:33

Autor: Vesna Jurić Rukavina

Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Foto: - / -

Iz Policijske uprave zagrebačke pozvali su građane da osobna vozila koriste samo u hitnim situacijama. Nema dojava o povrijeđenim ili teže stradalim osoba. Policija je zaprimila više desetaka dojava građana na oštećenjima objekata. VIše...

Prema trenutno dostupnim informacijama s terena, na području grada Zagreba i zagrebačke županije, za sada nema dojava o povrijeđenim ili teže stradalim osoba, kao niti o osobama koje bi eventualno bile zarobljene u građevinama.
Zaprimljeno je više desetaka dojava građana o oštećenjima objekata i oštećenjima vozila uslijed pada žbuke i cigle s krovova građevina, a najviše dojava odnosi se na područje Centra.
Također, zaprimljeno je i više dojava o oštećenjima dimnjaka, uključujući i oštećenje dimnjaka bivše ciglane na Črnomerecu, gdje je postupanje policije u tijeku.
Autobusni kolodvor i Glavni željeznički kolodvor prema dostupnim saznanjima za sada funkcioniraju bez većih poteškoća, a dojava o eventualnom urušavanju ili oštećenju infrastrukture za sada nema.
 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.