Hrvatski radio

Radio Sljeme

Zahvalnice za medijsko praćenje nacionalnih manjina

13.12.2016.

14:26

Autor: Boris Bogić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Koordinacija vijeća predstavnika nacionalnih manjina grada Zagreba danas je, zajedno sa gradonačelnikom Milanom Bandićem, u palači Dverce uručila zahvalnice medijima za praćenje manjinskih aktivnosti u ovoj godini.

Zahvalnice su dobili redakcija HRT-ove emisije Prizma, novinarka televizije Jabuka Leonarda Lujić i fotograf web-portala Nacionalne manjine Toni Hnojčik. Medijskim pračenjem rada nacionalnih manjina zadovoljan je predsjednik koordinacije Dušan Mišković te naglašava da u gradu djeluje 18 nacionalnih manjina koji redovno održavaju brojne aktivnosti.

HRT-ov multinacionalni magazin "Prizma" već godinama sustavno prati rad manjina na području cijele zemlje, a urednica emisije Danijela Drašteta  naglasila je...

"Zagreb je definitivno najmultikulturalniji grad u Hrvatskoj i to je mjesto gdje Prizma ima najviše posla. Ne uspijevamo naravno svaki tjedan popratiti sva događanja koja priređuju manjinske organizacije ali maksimalno se trudimo i zapravo jedno ovakvo priznanje je velika stvar za malu ali vrijednu ekipu Prizme."

 

 

 

 

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.