Hrvatski radio

Radio Sljeme

07:55 / 21.03.2019.

Autor: Vesna Jurić Rukavina

Zastupnici opet o osnivanju trgovačkog društva Sportski objekti

Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Foto: - / -

Na dnevnom redu Skupštine grada Zagreba je i ona koja nije prošla na prošloj sjednici - prijedlog gradonačelnika Milana Bandića o osnivanju društva Sportski objekti, društva s ograničenom odgovornošću.

Na dnevnom redu Skupštine grada Zagreba je i ona koja nije prošla na prošloj sjednici - prijedlog gradonačelnika Milana Bandića o osnivanju društva Sportski objekti, društva s ograničenom odgovornošću.  Na dnevnom redu su, među ostalim i prijedlozi zaključaka o prihvaćanju Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava za projekte koji se financiraju iz EU fondova za projekt "rotor Remetinec", o zaduživanju Grada korištenjem "ESIF kredita za energetsku učinkovitost", o davanju jamstva za kreditno zaduživanje Nastavnog zavoda za javno zdravstvo "Dr. Andrija Štampar" te o raspodjeli sredstava za djelomično pokrivanje gubitka Kliničke bolnice „Sveti Duh“, Dječje bolnice Srebrnjak i Specijalne bolnice za plućne bolesti.  Razmatrat će se i izvješće o radu gradonačelnika za razdoblje od 1. srpnja do 31. prosinca 2018. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.