Hrvatski radio

Radio Sljeme

Završili radovi na Vukovarskoj; sutra počinju na Zagrebačkoj cesti

25.08.2017.

09:53

Autor: Krešimir Vešnik

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Ulica grada Vukovara, od Korčulanske do Heinzelove ulice, otvorena je za promet! U ponedjeljak su počeli, a danas zavšili, radovi na ulici, čija je vrijednost oko milijun i 200 tisuća kuna. Sanirana su dva traka južnog kolnika.

I dalje traju radovi na Mostu mladosti koji bi trebali, kaže voditelj podružnice Zagrebačke ceste, Ante Todorić, biti gotovi u nedjelju, a dan kasnije bi promet na mostu bio otvoren.

Sutra počinju radovi na Zagrebačkoj cesti, od Zagrebačke avenije do Rudeške ulice, Ići ćemo raditi u dvije faze. Jedna će biti od Zagrebačke avenije do križanja s Oranice i Jablanskom ulicom, a u drugoj fazi od tog križanja do Rudeške ceste, ističe Todorić. Planiran rok završetka ovih radova je 4. rujan.

Inače ovaj vikend, i subotu i nedjelju, radimo u dvije i tri smjene kad su u pitanju radovi na glavnim avenijama i žilama kucavicama grada Zagreba. Nama je vikend udarni jer manje je prometa i nastojimo kad je manje prometa završiti čim više radova, zaključuje Todorić.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.