Hrvatski radio

Radio Sljeme

Dvije atletske utrke mijenjaju trase autobusnih linija ovoga vikenda!

25.03.2022.

11:09

Autor: Radio Sljeme

ZET

ZET

Foto: Patrik Macek / PIXSELL

Atletske utrke se održavaju u subotu između 18 i 19.30 te u nedjelju od 8 do 13 sati i 30 minuta sa startom i ciljem u Ulici Hrvatske bratske zajednice - javljaju iz ZET-a.

Autobusna linija 243 tijekom utrka neće voziti, a linija 218 vozit će s Glavnog kolodvora lijevo Ulicom grada Vukovara, zatim nastaviti desno na Aveniju Marina Držića i Slavonsku aveniju te lijevo u Kruge i dalje svojom uobičajenom trasom nastaviti do krajnjeg odredišta. Privremeno će, u oba smjera, biti ukinuta stajališta Lisinski i Nacionalna sveučilišna knjižnica, a u smjeru Glavnog kolodvora za daljnje putovanje može se koristiti stajalište Kruge - jug, koje koriste autobusi linije 107 (Jankomir - Žitnjak).


Autobusne linije 220 i 229 će, u polascima s terminala Glavni kolodvor, skrenuti ulijevo u Ulicu grada Vukovara, zatim nastaviti desno Avenijom Marina Držića i Avenijom Dubrovnik, skrenuti ulijevo na Aveniju SR Njemačke i dalje nastaviti uobičajenim trasama do krajnjih odredišta.

Privremeno će u oba smjera biti ukinuta stajališta Lisinski, Nacionalna sveučilišna knjižnica, Bundek, Muzej suvremene umjetnosti i Sopot.


Autobusne linije 221, 241, 242 i 268 s Glavnog kolodvora skretat će ulijevo u Ulicu grada Vukovara, zatim desno na Aveniju Marina Držića, opet desno na Aveniju Dubrovnik te lijevo na Aveniju Većeslava Holjevca otkuda nastavljaju uobičajenim trasama do krajnjih odredišta. Privremeno će u oba smjera biti ukinuta stajališta Lisinski, Nacionalna sveučilišna knjižnica i Bundek.


Linija 234 će s Glavnog kolodvora skretati ulijevo u Ulicu grada Vukovara, zatim desno na Aveniju Marina Držića i Avenijom Dubrovnik nastaviti vožnju redovnom trasom do odredišta.

Stajališta Lisinski, Nacionalna i sveučilišna knjižnica te Bundek bit će ukinuta.


Linija 281 prometovat će s Glavnog kolodvora također Ulicom grada Vukovara, skretati desno na Aveniju Marina Držića, zatim lijevo na Slavonsku aveniju te nastaviti dalje uobičajenom trasom do Novog Jelkovca.

Privremeno će u oba smjera biti ukinuta stajališta Lisinski, Nacionalna sveučilišna knjižnica i Kruge.


Linija 295 će u nedjelju, od 8 do 11.30 sati u polascima koji su u voznom redu navedeni kao polasci do i od sajma Jakuševec promijeniti dio trase u smjeru Zapruđa, zbog nemogućnosti okretanja u zoni raskrižja Ulica SR Njemačke i Damira Tomljanovića: redovnom trasom do raskrižja Sajmišne i Ulice Karla Metikoša - (lijevo) Ulica Krala Metikoša - (desno) Ulica Milana Mladenovića - (desno) rotor Zapruđe - (desno) izlaz prema Sajmišnoj do početno-krajnjeg stajališta Zapruđe.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

Zagrebački dnevnik

"Zagrebački dnevnik" središnja je informativna emisija Radio Sljemena. Donosi najvažnije vijesti iz našeg grada, ali i šire okolice - središnje i sjeverozapadne Hrvatske. Svakoga dana u 16.10 budite uz sljemensku frekvenciju i možete biti sigurni da je sve što u njemu čujete provjereno i aktualno.

Poslušajte u Slušaonici