Hrvatski radio

Radio Sljeme

Zbog obilježavanja Dana Hrvatske vojske iz MORH - a upozoravaju na pojačanu buku

27.05.2022.

10:50

Autor: Radio Sljeme, Hina

Dan Hrvatske vojske

Dan Hrvatske vojske

Foto: Željko Lukunić / Pixsell

U povodu obilježavanja Dana Hrvatske vojske i Dana Hrvatske kopnene vojske te 31. obljetnice ustrojavanja Hrvatske vojske, danas, 27. svibnja i u ponedjeljak, 30. svibnja, na Jarunu će se provoditi aktivnosti tijekom kojih se može očekivati pojačana buka, priopćeno je iz Ministarstva obrane RH.U ponedjeljak, 30. svibnja na RSC “Jarun” od 10 do 21 sat održat će se Taktičko - tehnički zbor naoružanja i opreme Hrvatske vojske te pokazne vježbe pripadnika Hrvatske vojske, koje će uključivati prelete zrakoplova Hrvatskog ratnog zrakoplovstva iznad Zagreba, detonacije i druge aktivnosti.


Tijekom tih aktivnosti može se očekivati pojačana buka, odnosno detonacija slabijeg intenziteta na području Grada Zagreba i Zagrebačke županije, navode iz Ministarstva obrane RH.


Također, zbog planiranih aktivnosti, iz Ministarstva pozivaju vlasnike bespilotnih letjelica (dronova) s područja Grada Zagreba da ih ne koriste tijekom petka, 27. svibnja i ponedjeljka, 30. svibnja.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

Zagrebački dnevnik

"Zagrebački dnevnik" središnja je informativna emisija Radio Sljemena. Donosi najvažnije vijesti iz našeg grada, ali i šire okolice - središnje i sjeverozapadne Hrvatske. Svakoga dana u 16.10 budite uz sljemensku frekvenciju i možete biti sigurni da je sve što u njemu čujete provjereno i aktualno.

Poslušajte u Slušaonici