Hrvatski radio

Radio Sljeme

Pitali ste - pitali smo: Što se događa sa semaforom u Sesvetama?

03.02.2022.

10:59

Autor: Radio Sljeme

Semafor

Semafor

Foto: Emica Elvedji / PIXSELL

Nakon brojnih dojava građana o tome da je semaforski uređaj na križanju Ulice Ljudevita Posavskog i Zagrebačke ceste već danima pokvaren i stvara goleme probleme u prometu, odgovor smo potražili u Zagrebačkim cestama. Potvrdili su da je riječ o većem kvaru čiji popravak će trajati nekoliko dana, a bit će i prekida u prometu.

Pitali ste nas što se događa na važnom sesvetskom križanju Ulice Ljudevita Posavskog i Zagrebačke ceste jer semafor ne radi već dva tjedna. Na naš su upit iz Zagrebačkih cesta odgovorili: 


"Početkom prošlog tjedna počeo je javljati grešku u radu te izbacivati na trepereće žuto svjetlo. Djelatnici Podružnice Zagrebačkih cesta, Odjela održavanja semafora utvrdili su kako je došlo do prekida podzemnih električnih kablova. 

Kvar, između ostalog, zahtijeva opsežnije građevinske radove koji će se danas(četvrtak) izvoditi na strani Zagrebačke ceste, a sutra (petak, 4.2.) u Ulici Ljudevita Posavskog.

Tijekom radova prometnice će biti zatvorene za promet, a završetak radova očekuje se početkom idućeg tjedna, izvijestili su iz Zagrebačkih cesta.


Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.