Hrvatski radio

Radio Sljeme

ZET darovao autobuse Drnišu, Benkovcu i Korčuli

19.10.2018.

14:07

Autor: Margareta Jozinović

Radio Sljeme

Radio Sljeme

Foto: - / -

Grad Zagreb donirao je tri ZET-ova autobusa Benkovcu, Korčuli i Drnišu. Nakon što su preko EU fondova nabavili nove autobuse, u ZET-u su se odlučili riješiti nekoliko starih, ali još uvijek dobrih autobusa. Ključevi je Milan Bandić predao kolegama gradonačelnicima .

Ovim autobusom rješavamo problem nerentabilnih linija u tzv. ruralnom dijelu našega grada gdje ćemo omogućiti i učenicima srednjih škola, a i drugim građanima dolazak u sam grad Drniš, rekao je gradonačelnik Drniša Josip Begonja.

Ovaj autobus će poslužiti na radost svim građanima grada Benkovca, poglavito športskim i kulturnim udrugama, a najvažnija od svega je emocija gradonačelnika koju pokazuje prema ratno stradalim područjima koji su najviše dali u Domovinskom ratu za slobodu Hrvatske, naglasio je gradonačelnik Benkovca Tomislav Bulić.

Ovaj bus većinom će se koristit za sportsku namjenu i iskoristit ćemo ga za dolazak djece na bazen sa cijelog otoka i poluotoka Pelješca, objasnio je gradonačelnik Korčule Andrija Fabris.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.