Hrvatski radio

Radio Sljeme

16:32 / 17.05.2022.

Autor: Krešimir Vešnik

Na Medvedgradu počinje novi kulturno – zabavni program

Medvedgrad

Medvedgrad

Foto: Robert Anic / PIXSELL

Medvedgrad će od ove subote postati mjesto za izlazak. Dj-evi, ansambli i bendovi, nastupat će, između ostalih, u sklopu projekta "Iznad Zagreba".  

Izgrađen u 13. stoljeću, nedavno preuređen, Medvedgrad će od subote postati utvrda novog novi kulturno - zabavnog programa - Ovaj projekt je novi moment dodane vrijednosti koja će dopuniti sadržaje, obzirom da i mladi ljudi žele svoje mjesto i svoj prostor - rekla je ravnateljica Parka prirode Medvednica, Marina Popijač. 


Što nas sve očekuje, otkriva nostitelj projekta "Iznad Zagreba", Sven Vlahoviček - Projekt počinje ove subote i trajat će do 2. srpnja. Onda ćemo imati ljetnu stanku i nakon toga se u kolovozu ponovno vraćamo. U prvom dijelu imamo potvrđeno sedam događaja: od koncerata do edukativnih radionica za mlade. U drugom dijelu programa nadamo se imati od stand-upa do ljetnog kina... 


Uz ulaznice za programe, moguće je kupiti i ulaznice za prijevoz busevima do Medvedgrada. - U pregovorima smo još s jednom taksi službom. Sav promet u trajanju programa je zatvoren tako da će se moći doći do Medvedgrada samo putem buseva ili taksija - istaknuo je Vlahoviček.


Tako će se moći, među ostalim, uživati u elektroničkoj glazbi, ansamblu Lado ili, pak, Silenteu, s prekrasnim pogledom na naš grad.


Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

Zagrebački dnevnik

"Zagrebački dnevnik" središnja je informativna emisija Radio Sljemena. Donosi najvažnije vijesti iz našeg grada, ali i šire okolice - središnje i sjeverozapadne Hrvatske. Svakoga dana u 16.10 budite uz sljemensku frekvenciju i možete biti sigurni da je sve što u njemu čujete provjereno i aktualno.

Poslušajte u Slušaonici