Hrvatski radio

Radio Sljeme

Svečana premijera dokumentarnog filma Radio Sljeme - Abeceda Zagreba

15.04.2023.

15:39

Autor: Jasmina Mednolučanin

Utorak, 18. travnja na Prvom

Utorak, 18. travnja na Prvom

Foto: Radio Sljeme - Abeceda Zagreba / dokumentarni film

U povodu 70. obljetnice Radio Sljemena, u produkciji HTV-a, snimljen je dokumentarni film Radio Sljeme - Abeceda Zagreba. 

Galerija
Utorak, 18. travnja na Prvom, Foto: Radio Sljeme - Abeceda Zagreba/dokumentarni film
Utorak, 18. travnja na Prvom, Foto: Radio Sljeme - Abeceda Zagreba/dokumentarni filmUtorak, 18. travnja na Prvom, Foto: Radio Sljeme - Abeceda Zagreba/dokumentarni film

Premijerno smo pogledali dokumentarni film autora Voje Šiljka i Danka Volarića “Radio Sljeme – Abeceda Zagreba”, koji će biti emitiran u utorak 18. travnja u 20.15 sati na 1. programu HTV-a.

Pratite prigodni program uoči svečane premijere dokumentarnog filma "Radio Sljeme-Abeceda Zagreba". 

Goste ispred studija Bajsić dočekuju Minja i Fedor.

Uživo smo ispred studija Bajsić. 

Nestrpljivo čekamo svečanu projekciju dokumentarnog filma autora Voje Šiljka i Danka Volarića “Radio Sljeme – Abeceda Zagreba”. 

U 20 sati u studiju „Zvonimir Bajsić“ Hrvatske radiotelevizije na Prisavlju premijerno će za uzvanike biti prikazan dokumentarni film autora Voje Šiljka i redatelja Danka Volarića „Radio Sljeme – Abeceda Zagreba“. Dokumentarac će biti emitiran u utorak 18. travnja u 20.15 sati na 1. programu HTV-a.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.