35 milijuna kuna za obnovljive izvore energije

35 milijuna kuna za obnovljive izvore energije

Energetska učinkovitost visoko je na listi prioriteta Hotela Medena d.d. što potvrđuje projekt ‘Hotel Medena – Nova energija’ ukupne vrijednosti oko 35 milijuna kuna koji je sufinanciran iz Europskog fonda za regionalni razvoj iznosom od nešto više od 11 milijuna kuna bespovratnih sredstava,

dodijeljen je u okviru natječaja ‘Povećanje energetske učinkovitosti i korištenja obnovljivih izvora energije u uslužnom sektoru’.

Stalna briga o zaštiti okoliša, povećanju energetske učinkovitosti i korištenju obnovljivih izvora energije jedna je od temeljnih komponenti održivog razvoja i važan čimbenik u hotelskoj industriji. Zato smo izuzetno zadovoljni što smo realizirali projekt ‘Hotel Medena - Nova energija’ koji će pridonijeti ostvarenju energetskih ušteda kroz povećanje učinkovitosti korištenja energije te će ostvariti značajne uštede u našem poslovanju. To sve zajedno ide u prilog promociji održivog razvoja turizma u njegovu širem okruženju, ali i promociji samog hotela’, izjavili su iz Hotela Medena d.d.

 


 

Komentari