9. Kaštelanske Rock Večeri 2019

9. Kaštelanske Rock Večeri 2019

9. Kaštelanske Rock Večeri (K.R.V. 9) nam stižu uskoro. Kao i prethodnih godina, ovo je festival koji organizira volonterska udruga mladih – Trokut mladih Kaštela. Vrijeme radnje je drugi vrući vikend u kolovozu.

Uvijek je to vikend oko međunarodnoga dana mladih (koji ove godine pada u ponedjeljak, 12. kolovoza) tako da se 9. Kaštelanske Rock Večeri održavaju u petak i subotu, 9. & 10. kolovoza od 21 h.

S ponosom možemo reći da su Kaštelanske Rock Večeri središnji ljetni događaj za mlade u našem gradu na kojem se mladi autorski bendovi predstavljaju širokoj ne samo domaćoj već i stranoj publici, a binu dijele s vodećim imenima regionalne scene. Tako su na našem ljetnom stage-u tik uz more do sada nastupili Elemental, M.O.R.T., Luce, Pero Defformero, Manntra, Postolar Tripper, Mjesni odbor, Sara Renar i mnoga druga zvučna imena regionalne scene. A ovogodišnji line-up predvođen Majom Posavec (Zagreb, ex Detour) i jednim od najboljih (ako ne i najboljim) bosansko-hercegovačkim (i regionalnim) rock bendom Letu Štuke ni malo ne zaostaje za prethodnicima te je sigurno festival i događaj koji morate posjetiti.

Ulaz je kao i svake godine besplatan za sve posjetitelje, a rashlađenje potražite na našem Ožujsko & CRO-Craft beer korneru.

Stoga evo i lineup za festival na našoj poznatoj lokaciji u Kaštel Lukšiću (a ove godine plaža je sređenija i ljepša nego ikad) te se vidimo na festivalu 9. Kaštelanske Rock Večeri 9. & 10.8.2019.!

Akustična večer 9.8.2019.

Glazbeni kviz (prije početka glazbenog dijela festivala)

Vincent (Split)

Maja Posavec (Zagreb)

Električna večer 10.8.2019.

El Marrow (Split)

Vulom (Kaštela)

What Lies Beyond (Solin)

Letu Štuke (BiH)

Komentari