Biti otac - bogomdana uloga

Biti otac - bogomdana     uloga

Biti otac - to je bogomadana uloga, a zajedništvo sa suprugom i djecom - najljepši osjećaj na svijetu... Tako o obitelji razmišlja Marko Marković, četrdesetdvogodišnji otac troje djece koji u ulozi roditelja i supruga uživa u svakom trenutku.

O svom roditeljskom iskustvu Marko će govoriti sutra (u srijedu 29. 5. 2019.) na tribini o "Ulozi očeva u obitelji i odgoju djece". Održat će se u splitskoj knjižnici Trstenik s početkom u 18 sati, u organizaciji Udruge Srednje godine i projekta "Razgovor s potpisom".

U trenutku kad obitelj prolazi kroz brojna iskušenja i transformacije, opterećena sve surovijim ritmom života i nedostatkom vremena, četiri oca: Goran Mikačić, Saša Marinović, Nenad Ukić Marko Marković javno će progovoriti o izazovima roditeljstva i obiteljskog života. Pravedan odnos prema djeci i zdrav partnerski odnos kao temelj za sretno obiteljsko okruženje, naći će se u središti izlaganja Marka Markovića, tate koji i izvan svoga doma provodi vrijeme s djecom: kao nogometni trener u klubu Talent.

Mirandi Hrabar tata od formata rekao je i zašto je odlučio govoriti na javnoj tribini:

 

Otac je otac

Preuzmite datoteke

Otac je otac 5,9 MB

Komentari