Borba za Vedranov život

Borba za Vedranov život

43-godišnji Splićanin Vedran Sabadi jedan jwe od rijetkih boraca koji je na kemoterapiji bio 75 puta, pokušavajući stati na kraj raku debelog crijeva. iako mu je zadao dosta boli i muke, Vedran poručuje: "Rak nije mrak!" Na internetskim stranicam pruža utjehu drugim bolesnicima. Za Božić Vedran ima samo jednu želju - otići na eksperimentalnu imunološku terapiju tumora imunoferezom u Njemačkoj i nakon brojnih bitaka s bolešću konačno dobiti rat.

Cijena jedne terapije je 40.000 eura, koje Vedran naravno nema. Prikupljeno je pola novca, a krajnji rok je 4. siječnja - račun za uplate možete naći na Facebook grupi Borba za Vedranov život - svaka kuna je više nego dobrodošla.

HR 1923400093110828687, poziv na broj primatelja je 99. (Akciju vodi Vesna Vučina, kojoj je  Državna uprava odobrila pokretanje humanitarne akcije i otvaranje posebnog računa za Vedranovo liječenje, stoga kao primatelja navedite njeno ime na uplatnicu i adresu Stepinčeva 4, 21000 Split. Kao opis plaćanja upišite – Donacija za Vedrana Sabadija.)

Tihana Marović Vedrana je susrela nakon još jednog povratka iz bolnice. Umoran, ali pun volje za životom. Poslušajte priču Vedrana Sabadija koji je upravo završio 75. kemoterapiju.

 

Komentari