Cabaret "Vla-Vla-Vlajland" opet u Splitu

Cabaret "Vla-Vla-Vlajland" opet u Splitu

Foto: kazalište Moruzgva

Zagrebačko kazalište Moruzgva nastavlja gostovati u Splitu. Nove izvedbe najpopularnijeg ovogodišnjeg cabareta "Vla-Vla-Vlajland" autora i redatelja Ivana Lea Leme i u izvedbi Ecije Ojdanić bit će ovog vikenda u dvorani Lora na Poljudu.

'Vla-Vla-Vlajland cabaret', zapravo je nastavak hit koprodukcije kazališta Kerempuh i kazališta Moruzgva – ‘Cabaret preko veze’. U tom je cabaretu posebnu simpatiju publike privukao lik Vlajne čistačice koja se na posebno smiješan način borila za svoju egzistenciju i u toj borbi doživjela razne spoznaje atipične za vlastitu stereotipnu poziciju. Naravno, sve u svrhu zabave i pouke publici. Narodnu feministicu i zdravorazumsku heroinu, koju je maestralno utjelovila Ecija Ojdanić, sudbina je odvela, kao i mnoge građane naše zemlje, u Njemačku. Ova epizoda njezinih pustolovina prati kulturološke nesporazume i melodramatske zavrzlame koje su je snašle u toj zemlji snova mnogih naših gastarbajtera - navodi se u priopćenju kazališta Moruzgva.

Nove izvedbe cabareta održat će se u subotu, 20. ožujka, s početkom u 18:00 i 20:00 sati te u nedjelju, 21. ožujka, s početkom u 18:00 i 19:30 sati. Ulaznice su u prodaji po cijeni od 90 kn na blagajni dvorane "Lora" svaki dan od ponedjeljka 15. ožujka (ponedjeljak) u vremenu od 14:00 do 18:00 sati. Ulaznice možete rezervirati već danas i na mobitel +385 91 972 0540!

Komentari