Doris Dragović u Spaladium Areni

Doris Dragović u Spaladium Areni

Doris Dragović

Dugo smo čekali i dočekali - koncert glazbene dive - 11. prosinca 2015. Nakon niza konceratnih nastupa slavnih u Spaladiumu, nastup Doris Dragović je šećer na kraju koncertne sezone. S obzirom na brojnost zahtjeva njenih obožavatelja, može se reći da će to biti - koncert godine.

Perica Mitrović, stečajni upravitelj Spaladium Arene ističe: “Ponosni smo što smo se uspjeli dogovoriti da Doris Dragović nastupi u Spaladium Areni, znam da Splićani i njeni obožavatelji jedva čekaju ovaj nastup i po upitima vidim da se ovaj koncert isčekuje dugo, dugo, te sam ponosan što ga napokon možemo objaviti. Mislimo da je predbožićno vrijeme idealno za veličanstvenu Doris. To će bit pravi dar svim ljubiteljima vrhunske glazbe”

Dodajmo da je zadnji samostalni koncert Doris imala u splitskome teatru prije 14 godina, a o njenoj iznimnoj karijeri ne bi trebalo puno trošiti riječi.

Ulaznice za koncert Doris Dragović bit će puštene u prodaju u ponedjeljak 26. listopada 2015. a mogu se kupiti u sustavu tvrtke Adriaticket (www.adriaticket.com) i na svim prodajnim mjestima Adriaticketa po cijeni od 80 do 150 kuna.

Važno je napomenuti da će u parteru biti sjedalice, pa požurite i izaberite najbolja mjesta za ovaj glazbeni spektakl. 

Komentari