Fenomen - Bruno Gröning

Fenomen     -    Bruno  Gröning

Fenomen iscjeljenja - Bruno Gröning, naziv je dokumentarnog filma čiju projekciju organizira Krug prijatelja Brune Gröninga. Tragovima "čudotvornog iscjelitelja" duhovnim putem, već su prošli zainteresirani Splićani, Kninjani i Kaštelani krajem prošle godine, a početkom ove godine, ponovno je tu.

U srijedu, četvrtak i petak  (23, 24, 25. siječnja 2019. godine) film "Fenomen iscjeljenja - Bruno Gröning" prikazuje se u Splitu, u kinu Karaman, s početkom  u 17 sati.

Isti film bit će prikazan  u Kninu, s početkom u 14 sati.  

Ulazak  je slobodan, na bazi dobrovoljnih priloga.

Film "Fenomen iscjeljenja - Bruno Gröning" donosi intervjue, stručna mišljenja liječnika i osobne izvještaje prijatelja Brune Gröninga, iz više od 35 zemalja.

Bruno Gröning je bio 1950. zbog posve neobičnih iscjeljenja, na svim naslovnicama širom svijeta. Kada je 1959. godine umro, mnogi su vjerovali da je fenomen završio. No danas, kao i tada događaju se iscjeljenja, čak i od neizlječivih bolesti: iscjeljenja od raka, angine pektoris, reume, osteoporoze, oslobođenje od ovisnosti o drogama i od drugih ovisnosti... Iscijeljenja mogu nastupiti kod djece, mladih i odraslih, bez obzira na dob i vrstu opterećenja. Iscjeljenja se zapisuju i liječnici ih temeljito provjeravaju, kometiraju i arhiviraju, a gdje je moguće prilažu se nalazi neovisnih liječnika, koji sve to potvrđuju. Taj rad se odvija u Medicinsko-znanstvenoj stručnoj grupi (MWF) i broji oko 7000 liječnika i drugih medicinskih djelatnika diljem svijeta. MWF djeluje u sklopu Kruga prijatelja Brune Gröninga.

Film prikazuje „Krug prijatelja Bruno Gröning“, koju je World Peace Prayer Society (Svjetska udruga molitelja za mir) (WPPS) kao dio Organizacije Ujedinjenih Naroda (UNO) odlikovala Nagradom za mir Peace Pole Award 2013.g.

Isti film prikazuje se i u Šibeniku (25. siječnja 2019, u 14 sati, Gradska knjižnica, Poljana 1) te u Zadru (2. veljače 2019. u 14 sati, Hotel "Kolovare", Bože Peričića 14).

 

 

 

 

 

 

Komentari