Fešta "Ta divna splitska noć" za kraj pandemije

Fešta "Ta divna splitska noć" za kraj pandemije

Foto Arhiv Radio Splita

Splitska udruga Picaferaj najavljuje prvu svjetsku feštu proslave kraja pandemije coronavirusa, koja će se održati u Splitu. U tu su svrhu već zakazani razgovore s Turističkom zajednicom te brojnim mogućim izvođačima tog koncerta i popratnih fešta.

“Ne znam kad će pandemija završiti, ostavimo to stručnjacima, ali čim se proglasi kraj pandemije, za dva-tri dana ćemo biti spremni napraviti veliku feštu i neće nam nijedan drugi grad biti ravan u tome”, poručio je Ivan Bubalo u ime Picaferaja, udruge koja je u tu svrhu zajedno s kulturno-estradnim djelatnicima pokrenula inicijativu prema Gradu Splitu i Turističkoj zajednici grada da se pripremi fešta za pamćenje.

Zanimljivo je da je u organizaciju uključen i Ante Ćićo Ganza, čovjek koji je osmislio nekadašnje nezaboravne splitske Lude noći, a njegov pristanak izazvao je oduševljenje medju članovima udruge.

Fešta za kraj pandemija zvala bi se “Ta divna spliska noć”, a sastojala bi se od koncerata i zabave na čitavom nizu gradskih punktova, te bi u dogovoru s ugostiteljima označila buđenje grada.

Komentari