Fotomaraton "Za sva vremena" 16. rujna

Fotomaraton "Za sva vremena" 16. rujna

U organizaciji Fotokluba Split, u subotu 16. rujna 2017. održat će se Split fotomaraton 2017., a start natjecanja će biti u 11 h na Prokurativama ispred kavane Bellevue. Mogu sudjelovati profesionalni i amaterski fotografi iz Hrvatske i inozemstva, nova je i kategorija za natjecatelje do 18 godina.

Natjecanje je zamišljeno tako da unutar određenog vremenskog perioda natjecatelji moraju fotografirati određen broj fotografija prema zadanim temama i fotografije moraju biti snimljene redosljedom kojim su zadane.

Partner ovogodišnjeg Split fotomaratona je udruga Naš Hajduk, a jedina tema koja je poznata prije samog natjecanja zove se „Za sva vrimena!“. Pobjednik te teme kao nagradu dobit će dres Hajduka s potpisima svih prvotimaca Hajduka, a ukupni pobjednik fotomaratona loptu s potpisima svih prvotimaca. Popis svi nagrada i pravila natjecanja možete pogledati na službenoj Facebook stranici www.facebook.com/Split.fotomaraton2

Prijave traju od 4. rujna 2017. do 15. rujna 2017. Kotizacija za sudjelovanje iznosi 50 kn za članove Fotokluba Split, a za ostale 70 kn. Natjecanje je limitirano na 100 sudionika, a ako ostane mjesta prijaviti se možete i na sam dan natjecanja, ali tada kotizacija za sve iznosi 80 kn. Za sve natjecatelje koji se prijave do 11. rujna osigurana je i natjecateljska majica u željenoj veličini.

Prijavu (Ime i prezime, adresu,godinu rođenja,broj mobitela, veličinu majice, te dokaz o uplati kotizacije) šaljete na splitfotomaraton@gmail.com. Kotizaciju možete uplatiti osobno u Fotoklubu Split, (Marmontova 5) ili putem Internet bankarstva ili opće uplatnice na žiro račun HR0623300031100132273 s naznakom Kotizacija za Split fotomaraton 2017. (Primatelj: Fotoklub Split, Marmontova 5, 21000 Split).

 

 

Komentari