HRT-ova akcija UZ NAS NISTE SAMI

HRT-ova akcija UZ  NAS NISTE SAMI HRT-ova akcija UZ  NAS NISTE SAMI

Foto: Luka Stanzl / PIXSELL

Hrvatska radiotelevizija (HRT) će na posebni račun koji je za pomoć stradalima u razornom potresu otvorila Vlada RH, uplatiti i svoju donaciju u iznosu od 200.000 kuna. - Vjerujemo da ćemo i ovako pokazati svima da Hrvatska ima veliko srce

i da će HRT na sve načine pomoći stradalim područjima, rekao je glavni ravnatelj HRT-a Kazimir Bačić.

Uz to, HRT je od prve sekunde razornog potresa mobilizirao sve svoje programske i ljudske resurse kako bi, kao javni servis, pružio građanima sve pravovremene i relevantne informacije, emitiravši cjelodnevni Informativni program na svim svojim platformama.

➡️ Službeni račun Državne riznice za pomoć stradalima u potresu 

U četvrtak, 31. prosinca HRT pokreće i svoju humanitarnu akciju UZ NAS NISTE SAMI, s brojem žiro računa Vlade RH za obnovu i pomoć stradalima od potresa.

- Tijekom cijelog dana moći ćete vidjeti na HRT ekranima i na webu, a na radiju ćete moći čuti broj na koji se mogu uplatiti sredstva za pomoć Sisačko-moslavačkoj županiji i svim mjestima, selima i gradovima koji su stradali u ovom teškom potresu, kazao je Renato Kunić, ravnatelj Poslovne jedinice Program na HRT-u. 

Uz nas niste sami, uz pjesmu Doris Dragović "Dajem ti srce zemljo moja", objavljivat ćemo račun koji je otvorila Vlada RH za uplatu donacije "Pomoć za obnovu nakon potresa"
 
HR12 1001 0051 8630 0016 0 Državni proračun Republike Hrvatske
s pozivom na broj odobrenja: HR68 5444 - OIB uplatitelja
 
Donacije financijskih sredstava za uplatitelje izvan Republike Hrvatske uplaćuju se na račun Ministarstva financija
 
Hrvatska narodna banka
Trg hrvatskih velikana 3
Zagreb 10000, Hrvatska
 
BIC (SWIFT) CODE BANKE: NBHRHR2XXXX

 

Komentari