Imotski ugostio mlade šahiste s juga Hrvatske

Imotski ugostio mlade šahiste s juga Hrvatske Imotski ugostio mlade šahiste s juga Hrvatske
Ilija Knezović Ilija Knezović

Foto Ilija Knezović

Ovog vikenda Imotski je ugostio natjecanja 1. šahovske kadetske lige - regije jug. Odigrano je ukupno šest kola od mogućih devet. Natjecanje je održano u prostorijama srednjih škola u Imotskom, zahvaljujući svim ravnateljima koji su jednoglasno odlučili ugostiti naše mlade šahiste.

Zajedničkim nastojanjima Šahovskog kluba "Petar Žaja" iz Aržana i Šahovskog kluba "Imota" iz Imotskog, a zahvaljujući sponzorima ovog natjecanja Turističkoj zajednici Imota i općini Proložac, posljednja tri kola će se održati u Prološcu 30. 10. u istoj satnici kao i u Imotskom, od 10-17 sati.

U 1. kadetskoj ligi sudjeluju najjače ekipe iz četiri dalmatinske županije, nastupile su ekipe: Metković, Mornar Split, Šibenik, "Petar Sedlar-Pepe" Kaštela, Zadar, Solin Cemex, Brda Split, Casper Zadar i Jelsa. Prva tri mjesta vode u finale kadetskih liga i ta tri mjesta trenutno drže: 

1. ŠK Petar Sedlar-Pepe Kaštela

2. ŠK Zadar

3. ŠK Mornar Split

Uz natjecanje, za sudionike je osigurano razgledavanje imotskih znamenitosti, a TZ Imota je podjelila brošure za sve sudionike i knjige Luke Kolovrata za voditelje svih ekipa. Sve ekipe s ovog natjecanja su se osjećali oduševljeno bez obzira kakav je rezultat ostvaren - kaže nam Ilija Knezović.

Šah Aržano

Preuzmite datoteke

Šah Aržano 37,1 MB

Komentari