Izložba fotografija "Splitsko Jedinstvo"

Izložba fotografija "Splitsko Jedinstvo" Izložba fotografija "Splitsko Jedinstvo"

Izložba fotografija „Splitsko Jedinstvo“, u sklopu proslave blagdana sv. Dujma, ujedno je i nastavak slavljeničkog kalendara KUD-a Jedinstvo za ovu 2019. godinu, spajajući sport, kulturu i glazbu, najprepoznatljivije splitske brandove.

U objektivu Tomislava Bekavca, autora fotografija, su se na prepoznatljivim mjestima našle sportske veličine koje su upisale Split na sportsku kartu, a život i duh udahnula im je vješta obrada Zorana Bakovića.

Na izložbi je govorio potpredsjednik KUD-a Jedinstvo Emin Sarajlić, a uime Grada Splita izložbu je otvorio predsjednik splitskog Gradskog vijeća Igor Stanišić, uz zvučnu kulisu instrumentalnog repertorara mandolinsko-tamburaškog orkestra KUD-a Jedinstvo, a među posjetiteljima su se uz predstavnike grada, županije i medija našli i 'modeli' samih slika foto-sessiona: taekwondoašice sestre Ana i Lucija Zaninović, ultramaratonka Nikolina Šustić sa sestrom Natašom Šustić kao i legendarni splitski veslač Igor Boraska uime HVK Gusar.

Izložba će biti otvorena do kraja tjedna u lounge dijelu caffe bara 'Odmah iza' na Poljani Tina Ujevića odmah ispred prostorija KUD-a Jedinstvo. 

Komentari