Katamaranom od Resnika do Splita, Bola i Starog grada

Katamaranom od Resnika do Splita, Bola i Starog grada

Prvog lipnja ove godine započinje prijevoz putnika između zračne luke Split te do gradske luke Split te otoka Brača (Bol) i Hvara (Stari Grad) brzim katamaranom tvrtke splitexpress.com, što će za više sati skratiti vrijeme putovanja do otoka dosadašnjim javnim prijevozom.

Karte se prodaju na www.splitexpress.com, i mogu se već danas kupiti za putovanja u cijeloj sezoni. Također, karte će se moći kupiti i kod vlastitog prodajnog osoblja u području zračne luke Split, te kod odabranih partnera u gradu Splitu, Bolu i Starome Gradu.

Izravno povezivanje splitske zračne luke s otocima javnim linijskim pomorskim prijevozom već se godinama iščekuje. “Kad nam se ukazala prilika početkom ove godine da kupimo odgovarajući katamaran, odlučili smo pokrenuti ovu jedinstvenu uslugu”, kaže Alan Klanac, jedan od dvoje osnivača Adriatic Fast Ferries d.o.o., brodara koja stoji iza usluge Splitexpress.com.

Bol na otoku Braču tako će biti ukupno povezan pet puta dnevno s ostalim destinacijama. Stari Grad na otoku Hvaru i grad Split katamaran će ticati dva tj. tri puta dnevno. Cijene karata su 99,00 kuna.

Osim brzih veza od zračne luke do otoka, Splitexpress.com može svakodnevno pružiti izlete iz grada Splita do bisera Zlatnog Rata u Bolu. Dnevni polasci iz grada Splita su u 10 sati i 30 minuta, s povratkom u 17:40 sati. Cijene za ovo povratno putovanje su 198,00 kn.

Komentari