Koncert za Sigurnu kuću

Koncert   za    Sigurnu   kuću

Humanitarni koncert za Sigurnu kuću – sklonište za žene i djecu žrtve obiteljskog nasilja, održat će se na splitskoj Rivi, u četvrtak, 3. listopada, s početkom u 20 sati. Koncert će početi u 20 sati, a okupljene će, domaćim i stranim hitovima zabavljati Taxi bend.

Koncert je besplatan i otvoren za sve građane, no na popratnim punktovima mogu se ostaviti donacije za potrebe opremanja Sigurne kuće.

Dio je to već tradicijske humanitarne akcije „Glas žrtava obiteljskog nasilja“ koja se redovito organizira unutar projekta „72 sata bez kompromisa“. Sva prikupljena sredstva donirat će se Caritasu Nadbiskupije Split koji vodi Sigurnu kuću, jedinu takvu na cijelom dalmatinskom području. Sredstva su potrebna za kupnju namještaja i opremanje same kuće.

Koncert je ujedno najava velikog volonterskog maratona mladih „72 sata bez kompromisa“ koji će se od 17. do  20. listopada održati u čak 11 hrvatskih gradova, a samo na području Splita okupit će oko 700 volontera. Na koncertu ćete tako moći saznati i nešto više o cijelom projektu, a mladi koji se žele uključiti, moći će se i prijaviti za volontiranje.

Humanitarna akcija traje do 20. listopada, a svi koji žele, mogu pomoći i uplatom na namjenski račun: 

Studentski katolički centar Split – SKAC_ST

IBAN: HR4624840081502013772, Raiffeisen Austria d.d.

Svrha uplate: donacija za Sigurnu kuću

 

 

 

 

 

Komentari