Ljetne radionice tehničkih aktivnosti u ZTK grada Splita

Ljetne radionice tehničkih aktivnosti u ZTK grada Splita Ljetne radionice tehničkih aktivnosti u ZTK grada Splita
Zvjezdano selo Mosor Zvjezdano selo Mosor

Zajednica tehničke kulture grada Splita će i ove godine za vrijeme ljetnih praznika provesti radionice robotike, programiranja i automatike, te modelarstva, za učenike od 2. do 8. razreda osnovnih škola. Radionice su zamišljene tako da omoguće individualni i timski rad, prilagođen potrebama i

mogućnostima svakog djeteta. Na taj način se razvijaju kreativnost, motorika i kritičko mišljenje. Radionice će biti održavane u prostorijama ZTK grada Splita, u Varaždinskoj 53 (Kman), u razdoblju od 6. srpnja do 7. kolovoza 2020. g.

Raspored održavanja radionica:

Ponedjeljak, utorak, srijeda i četvrtak

17 - 18,30 sati -  Robotika

18,30 - 20 sati - Programiranje i automatika

Petak

9 -11,15 sati - Modelarstvo

Kako bi mogle biti poštovane mjere zaštite od bolesti COVID-19 koje je propisao HZJZ-a, za svaku od radionica će biti primano po najviše deset polaznika.

Sve pojedinosti o održavanju ovih radionica, zainteresirani mogu doznati na internetskim stranicama ZTK grada Splita, upitom na adresu ztk@ztk-split.hr ili pozivom na broj 098/217-849.

Udruga Zvjezdano selo Mosor tijekom ljetnih školskih praznika organizira Ljetne škole tehničkih aktivnosti, za učenike osnovnih i srednjih škola. Prva Ljetna škola će biti održana u vremenu od 6. do 10. srpnja, druga od 27. do 31. srpnja, a treća (Radioamaterski kamp) od 23. do 30. kolovoza 2020. g. Škole će biti održane u Zvjezdanom selu Mosor.

Uz predavanja i promatranja iz astronomije, u programima prvih dviju škola će se održati i radionice modelarstva, raketnog modelarstva, obrade stiropora, robotike, programiranja i automatike, brodomodelarstva i radio upravljanog jedrenja, znanstvenih pokusa, te elektrotehnička radionica.

Za održavanja ovih ljetnih radionica i škola, bit će poštovane sve mjere zaštite od bolesti COVID-19, propisane od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo. Kako bi ih bilo moguće provesti, za svaku od radionica će biti primano po najviše deset polaznika.

Sve pojedinosti o održavanju ovih radionica i škola tehničkih aktivnosti, zainteresirani mogu doznati na internetskim stranicama ZTK grada Splita, odnosno Zvjezdanog sela Mosor, ili pozivom na broj 098/217-849.

 

 

 

 

Komentari